Innovation

BOSTAD

PLANTERA VÅRLÖKAR ENKELT MED BAKKERS ”BLOMSTERLÖKSPIZZA

Nu är det lättare än någonsin att plantera lökar!  Bakker.com presenterar exklusiva “blomsterlökspizzor” som gör det enkelt att plantera lökar på rätt djup och rätt avstånd mellan lökarna.

Det är nu under hösten som vårlökarna måste planteras. Från september månad och fram till dess att tjälen tar över har du tid att få lökarna i jorden. Att plantera är lätt och belöningen blir riklig: det som planteras nu förvandlas till ett färgsprakande blomsterhav till våren.

“Blomsterlökspizzan” innehåller blomsterlökar som tack vare pizzans form, är placerade på precis rätt planteringsavstånd- och djup. Pizzan är tillverkad i ett biologiskt nedbrytbart material, vilket gör att hela pizzan med lökar kan planteras direkt – antingen på friland eller i kruka. Pizzorna finns i flera härliga färgkombinationer och levereras i fina presentförpackningar. För dig som har en terrass eller en balkong är det idealiskt att odla blommorna i krukor.

Kom dock ihåg att packa in krukorna med lökar i bubbelplast när vintern närmar sig för att skydda dem mot kylan. Gör även hål i botten för dränering.

Blomsterlökar kan köpas på många ställen, men som med allting annat är kvalitén viktig. Satsa på lökar i optimalt skick som förvarats och hanterats på ett bra sätt innan de hamnar i din rabatt. Bakker.com skickar lökarna direkt hem till dig, från odlarna i Holland.

Det innebär att du får fräscha och välmående lökar som inte tillbringat veckor eller månader på butikshyllorna. Bakker grundades i Nederländerna 1945 och har skickat växter med post i över 70 år. Beställningarna sker idag enkelt och tryggt över nätet och företaget skickar plantor, lökar och trädgårdstillbehör till 19 europeiska länder, däribland Sverige och Danmark. Huvudkontoret ligger i Lisse, Holland, i hjärtat av fälten med blomsterlökar.

Eftersom huvudkontoret ligger mitt i blomsterlöksregionen, har Bakker en nära kontakt med odlarna. Produkterna transporteras direkt från fältet till kunderna, utan mellanhänder.

Bakker.com älskar att överraska! Ovanliga trädgårdsväxter och lökar, de allra bästa krukväxterna, de senaste och trendigaste krukorna och de bästa trädgårdsredskapen – du hittar dem alla hos Bakker.com.

För mer tips och inspiration om hur du lyckas med din trädgård, anmäl dig till Bakkers nyhetsbrev.

Det är helt gratis, och du får dessutom 10 procent rabatt på din första beställning! Välkommen till Bakker.com!

Läs gärna mer på www.bakker.com

 

Share This Post :