Innovation

BOSTAD

FLYTTBARA ELUTTAG UNDERLÄTTAR I VARDAGEN

Har du någon gång saknat ett vägguttag där du behöver det? Eller har du snabbt velat flytta eller lägga till ett vägguttag till en annan plats i rummet?

Mainline är ett stycke fantastisk teknik som gör att du kan strömansluta alla prylar och apparater i vardagslivet när du vill, var du vill – det finns inga gränser. Mainline är en innovativ strömskena som gör att vem som helst enkelt och säkert kan lägga till, ta bort eller flytta el-uttag längs hela dess längd oavsett var och när de behövs.

Mainline kan installeras smidigt var som helst, i väggar, i tak, som golvlister eller som fönsterbänkskanaler på en bråkdel av den tid det tar att installera konventionella fasta uttag. Med sitt stora utbud uppfyller Mainline dina ström-, och designbehov på samma smidiga sätt.

Mainline har utvecklats omsorgsfullt för att garantera säkerheten för användaren. Den unika designen gör att placeringen av den strömförande fas-skenan ligger skyddad överst i profilen och eliminerar kontakten från främmande föremål eller nyfikna fingrar. Sedan Mainline uppfanns 2002 har inte ett enda fel rapporterats och Mainline uppfyller alla nationella säkerhetsstandarder i alla länder där det säljs.

Strömskenan, Mainline, placeras längs väggen och el ansluts i ena ändan. Installationen kan göras runt ett helt rum med hörnkopplingar tills dess att en dörr bryter av väggen, med en enda elanslutning. Det som styr maxantalet uttag är belastningen och säkringen i elcentralen.

För Mainline finns det flera snygga lösningar på hur Mainline monteras, som till exempel att fälla in skenan i köket eller montera in den i en golvsockel. Strömskenan kan även monteras på köksön, där då uttag enkelt kan läggas till och tas bort när brödrosten eller stavmixern ska fram. Självklart finns mer industriella lösningar som montering i fönsterbänkskanal.

Läs gärna mer på : www.mainlinesverige.se

Share This Post :