Innovation

BOSTAD

TRYGG SÖMN MED RÄTT PRODUKTER

Sängen är troligtvis den viktigaste möbeln i hemmet. Det är här vi slappnar av och åter-hämtar oss – bra sömn är helt enkelt lika med välbefinnande.För den som lider av sängvätning, eller enures nocturna som är den korrekta ter-men, kan det dock vara svårt att få till en hel god natts sömn.

Tur då att det finns bra hjälpmedel som både skyddar och behand-lar. Det vet man på Sängvätningsbutiken och BED and bells, som är experter på säng-skydd och enuresprodukter.

Det trådlösa enureslarmet DRI Eclipse har en fuktkänslig sensorplatta som placeras i barnets underkläder och en mottagare i form av en larmdosa. När sensorplattan känner av tillräckligt med fukt skickar den en trådlös signal till larmdosan som larmar och väcker barnet.För att kunna vara ännu tryggare, torrare och mer hygienisk finns mjuka och absor-berande madrasskydd i anpassade material som är både hållbara och luftiga, bland annat frotté – ett bra alternativ till den som svettas mycket på natten. Skydden finns för alla sorters sängar och är fria från alla typer av kemikalier.

Läs mer på www.sangvatningsbutiken.se

www.facebook.com/bedandbells

 

Share This Post :