Innovation

BOSTAD

MÖBLER OCH INREDNING FÖR TIDLÖSA HEM

Med en gemensam kärlek för möbler och inredning, driver makarna Henriette och Philip – WENDELIN INTERIÖR baserat i Malmö som säljer klassiska designer så som Gustavianskt, Rokoko, Empir och Engelsk Chippendale. Högkvalitativa stilmöbler till svenska hem. Kollektionen är inspirerad utav kända möbelstilar som sträcker sig tillbaka till 1700-talets Europa där bildhuggeri, eleganta konturer och penseldrag är starka karaktärsdrag.

Hos WENDELIN INTERIÖR kan du handla möbler och inredning till ditt hem med gott samvete. Vårt trä är certifierat från plantage, alla finish produkter är vatten-baserade och restprodukter är använda eller återvunna. Möblerna tillverkas omedelbart efter beställning, så du kan även bestämma färg, finish och tyg. Kollektionen är speciell då den är en unik tolkning av det möbelarv som än idag lever i moderna hem. Samtliga möbler är tillverkade av förstklassiga material och direkt vid snickeri. Varje bräda är kvalitetskontrollerad individuellt, alla möbler är målade i 7 lager färg, beslagen är gjutna i mässing och samtliga bildhuggerier är gjorda för hand.

Vår ambition är att vara svenska inredare och privatpersoners självklara val vid små och stora projekt för hem och kommersiella platser så som hotell och restauranger. Kontakta oss om du har vidare frågor, önskar att beställa eller för att boka ett möte på 040- 665 56 56

Läs gärna mer på www.wendelininterior.se 

Share This Post :